Skip to main content

Prijswinnaars bekend. Maar liefst €8.786 opgehaald!

Op 6 januari 2022 ging wij live. Tegelijk met de start van de eerste aflevering van Kamp van Koningsbrugge, seizoen 2. Het eerste doel van €1.500 was al snel opgehaald. Veel sneller dan gedacht. Met de komst van Wouter Kamphuis gingen wij voor een nog hoger doel van €5.000. Zelfs die verwachting werd overtroffen. Ruimschoots. En dat alles dankzij jullie. Onze donateurs! Daarmee bedoelen wij: jou!

De actie is nu al enige tijd ten einde. En bij ons geldt: successen moet je vieren. Natuurlijk hebben wij als team gezellig met elkaar geproost bij de Triangular Group in Brabant. Zo hebben wij vrolijk geproost op de enorme opbrengst. Wij hebben geproost op jullie. En we hebben geproost op elkaar. En natuurlijk op de winnaars van de prachtige winactie die wij opgezet hebben. Want, de winnaars van de winactie zijn bekend.

Korpsicoon Leo Roijakkers was onze notaris. Wij waren het er namelijk al snel over eens, dat er binnen onze groep niemand méér, of: beter, te vertrouwen was dan onze smetteloze Leo. Het was Ray Klaassens die de winnaars uit de pot viste. Behoor jij tot de winnaars? Dan alvast van harte gefeliciteerd. Ook al weet jij nu nog niet of jij tot de winnaars behoort. En wij laten je nog even wachten. Want, waar ging het ook alweer om? Niet om de winactie. Die was alleen maar leuk. Centraal staat: Commando Family Foundation.

Ons Motto: Leave No One Behind
Op 23 maart 2022 wandelden Jasper Tolhuijs en Wouter Kamphuis de 60 km van Texel. De eerste 30 km liepen wij bij hoog water over het strand en het duin. Het tweede gedeelte ging over asfalt. Het was voor ons het perfecte decor om een mooie fundraising op te bouwen. De opbrengst zou volledig ten goede komen aan de Commando Family Foundation. Het fonds dat onder het motto ‘Leave no one behind’ instapt als een Special Forces Operator en/of ondersteunende eenheden die door hun werk fysiek of psychisch gewond zijn geraakt. Vaak met inbegrip van hun gezin.


Meer weten, bekijk dan dit filmpje: Leave No One Behind –  https://vimeo.com/523757021

Mooie winkansen
Natuurlijk was het fantastisch dat wij mochten inhaken op het succes van Kamp van Koningsbrugge. Dat heeft waanzinnig bijgedragen aan het succes. En dat er prachtige prijzen waren, was natuurlijk ook mooi meegenomen. Al hebben wij nooit het idee gehad dat het jullie om de winactie te doen was. Het was duidelijk dat jullie vrijgevigheid juist kwam doordat jullie de aansprekende missie van het CFF steunen en ruimhartig betrokken zijn bij de operators en hun gezinsleden in nood. Dat bleek wel uit de vele steunbetuigingen die wij hebben ontvangen. Het was hartverwarmend.

De prijswinnaars
Als team is het een bijzondere eer om zulke mooie prijzen weg te mogen geven. De prijzenkast was rijkelijk gevuld:

– 4 tijdloze Veteranenkalenders van Nans Charity. Met elke verkochte kalender gaat er een groot deel van de opbrengst naar Stichting Hulphond Nederland. Van dat geld leidt de Stichting Hulphond Nederland weer een Buddyhond op voor een Veteraan met PTSS. Waanzinnig belangrijk dus.

– 2 Podcast, aangeboden door Stefan van de Mutsdas Podcast. Als onderdeel van Stichting JouwVerhaal verzorgt Stefan de meest fraaie podcasts. Normaal legt hij de levensverhalen van commando gebrevetteerden vast. Elke nieuwe podcast is een uniek tijdsdocument. Maar omdat iedereen ‘recht’ heeft op zijn eigen levensverhaal, biedt hij deze mogelijkheid nu ook aan geïnteresseerden buiten het KCT. Op dezelfde unieke wijze.

– 1 Vrije Val Parachutesprong, Texel. Texel, het grootste Waddeneiland van Nederland. Met uniek zicht over de Waddenzee en de Noordzee. Je springt met oud-Commando Iwan Spilker (lichting 84-1). Met meer dan 18.000 sprongen in zijn logboek is hij bijna een legende.

Rapapapaaaahhhh… en de winnaar is???
Tsja, en de winnaars zijn??? In elk geval: bekend. Vanaf nu maken wij elke dag per winsectie de prijswinnaars bekend. Drie dagen lang winnaars dus. Ben jij erbij? Hou de site in de gaten. Natuurlijk, je wordt vanzelf door ons benaderd. Spannend!!!


Namens het hele team, heel veel succes!

Wouter Kamphuis – Ludieke fondsenwerver, en Finisher van de 60Km van Texel
Jasper Tolhuijs – Ludieke fondsenwerver, en Finisher van de 60Km van Texel
Stefan Mutsdas – De Stille Motor
Bestuur CFF